Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 30/08/15 Yaş : 26 Nerden : Another Love
Konu: Rita Ora-Poison Paz Ağus. 30, 2015 9:17 pm
I could have beer for breakfast My sanity for lunch Trying to get over how bad I want you so much Innocence for dinner Pour something in my cup Anything and everything just to fill me up But nothing ever gets me high like this
Sabah kahvaltısı için biram olablirdi Öğle yemeği için de akıl sağlığım Bunlardan kurtulmaya çalışıyorum ve seni çok kötü istiyorum Fincanıma bir şeyler döküyorum Bir şeyler beni dolduruyor Ama hiç bir şey beni bunun gibi sarhoş edemez
I pick my poison and it's you Nothing can kill me like you do You're going straight to my head And I'm heading straight for the edge I pick my poison and it's you I pick my poison and it's you
Zehrimi seçtim ve o sensin Hiçbir şey beni senin gibi öldüremez Düz biçimde aklıma girecekesin Ve ben düz kenar gidiyorum Zehrimi seçtim ve o sensin Zehrimi seçtim ve o sensin
I can feel you whisper and laying on the floor I try to stop but I keep on coming back for more I'm a light-weight and I know it Cause after the first time, I was falling, falling down Nothing ever gets me high like this
Yere uzanmış bir biçimde fısıltılarını hissediyorum Durdurmaya çalışıyorum ama daha fazlası için geliyorum Hafifim ve biliyorum Çünkü ilk seferden sonra düşüyordum,düşmeye başlıyordum Hiçbir şey beni bunun gibi sarhoş edemez
Bittersweet ecstasy That you got me in Falling deep I can't sleep tonight And you made me feel like I'm out of my mind But it's alright, it's alright, it's alright
Acı şirinlikteki coşku Beni bu hale getiriyosun Derine düşüyorum Gece uyuyamıyorum Ve beni aklımı kaçırmışım gibi hissettiriyosuni Ama bu sorun değil sorun değil sorun değil