Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber
Yazar
Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 30/08/15 Yaş : 26 Nerden : Another Love
Konu: Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber Paz Ağus. 30, 2015 9:24 pm
Beğen0 Where Are You Now
Ooh hoo yeah -oh oh evet
Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? When I need you the most -Sana en çok ihtiyaç duyduğumda Why don’t you take my hand? -Neden tutmuyorsun elimi? I want to be close -Yanında tutmak istiyorum bu bedeni
Take my hand and walk with me -Tut elimi ve yürü yanımda
Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? When nothing is going right -Bir şeyler doğru dürüst olmadığında(gitmediğinde) Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? I can’t see the light -Göremiyorum ışığı tünelin sonunda (umut ışığını)
So take my hand and walk with me -Tut elimi ve yürü yanımda
Show me what to be -Nelerin olup bittiğini göstersene bana Let me go, set me free -Bırak gideyim, engel olmasana bana
Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? Now that I’m half alone -Yalnızım buralarda Why are we far apart -Neden dağlar kadar fark var aramızda? I feel all alone -Çok yalnızım buralarda
Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? When nothing is going right -Bir şeyler doğru dürüst olmadığında(gitmediğinde) Where are you now? -Nerelerdesin şu anda? I can’t see the light -Göremiyorum ışığı tünelin sonunda (umut ışığını)
Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber