Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?

2 posters
YazarMesaj
Alyssa.
Admin
Admin
Alyssa.

İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? Empty
MesajKonu: İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?   İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 11:35 am

Bu da büyük bir sorun çünkü kopyalayıp da koymak gibi bir olay yok şu anda forumumuzda. Resmi hizliresim.com gibi sitelere yükleyerek resimdeki 2. yere tıklıyoruz.
İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? FBn
Çıkan yerdeki ilk bölüme yani URL kısmına linki yapıştırıyoruz. Bir link geliyor yazılarımızın başına, onu istediğimiz yere yapıştırıyoruz.
VİDEO
İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? FBn
Aynı şekilde bu resimdeki Youtube kısmına tıklayıp url'yi oraya yapıştırıyoruz. Gerisi de aynı şekilde, yazımıza gelen linki istediğimiz yere koyuyoruz.

Bunları imzanızda da kullanabiliyoruz. İleride forum daha anlaşılabilir hale gelecektir.
-Gökyüzü Forum
https://gokyuzuforum.yetkin-forum.com
Eirene
Özel Üye
Özel Üye
Eirene

MesajKonu: Geri: İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?   İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 1:39 pm

Ben aslında imzamı koydum ama görünmüyor, sebebi nedir?
Alyssa.
Admin
Admin
Alyssa.

MesajKonu: Geri: İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?   İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 2:06 pm

Bir konu açtım, o başlık altında sorununu dile getirirsen imzanı ben düzenleyebilirim.
https://gokyuzuforum.yetkin-forum.com

İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?
1 sayfadaki 1 sayfası