Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok

4 posters
YazarMesaj
Akiha
Super Moderator
Super Moderator
Akiha

Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok Empty
MesajKonu: Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok   Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 4:39 pm

Miley Cyrus, New York Times‘a verdiği yeni röportajda, geçtiğimiz haftalarda 2015 MTV Video Müzik Ödülleri‘nin adaylıkları açıklandığında ‘Yılın Videosu‘ dalında adaylık almadığını fark edip de bu durumu sert ve ırkçı bir dille attığı tweetlerle eleştiren Nicki Minaj hakkında fikirlerini belirtti! Nicki Minaj, yılın videosu kategorisinde adaylık alamayınca Twitter hesabından deyim yerindeyse ateş püskürmüş ve adaylıkların sadece ‘zayıf ve beyaz kızlara’ verildiğini söylemişti. Bu sırada da adaylık alan Taylor Swift, Nicki’nin yazdıklarına cevap vermiş ve ikilinin arasında bir tartışma yaşanmıştı.

İşte Miley de Nicki Minaj’ın sert tweetleri ve Taylor’la olan tartışması hakkında konuştu ve şunları söyledi:

Nicki, herkes beyaz ve sarışın olduğu için adaylık alındığını söylüyordu, bunu duydum. Sonrasında Taylor Swift işe burnunu soktu. Okuduklarım (tweetler) tam da Nicki Minaj’ın söyleyebileceği tarzda şeylerdi ayrıca, eğer Nicki Minaj’ı tanıyorsanız, çok da kibar biri değildir. Yazdıkları da nazik değildi. İnsanlarla açıklık ve sevgiyle konuşulabilecek bir yolun olduğunu düşünüyorum. İlla ki popstara karşı popstar tarzında bir savaş başlatmak zorunda değilsin. Bir anda Taylor ve Nicki bir kavganın içine düştü ki kavga da sizlerin istediği şey hakkında değildi. Evet Taylor ve Nicki, şimdi E! News’e tam da istedikleri ‘catfight (kadın kavgası)’ı verdiniz. Hadi devam edin.

Miley devam etti:

Eğer yaptığın şeyleri tüm kalbinle yaparsan ve her şeye sevgiyle yaklaşırsan zaten kendini duyurmuş olursun ve ben de açıklamana (tweetlerine) saygı duyarım. Ama sen bu durumu kendin hakkında yaptın. Bir sürtük gibi anlaşılmak istemem ama durum tam da sanki ‘Eh, VMA’mi alamadım.’ gibiydi.

Evet bunu tam da ‘oh anlayamamıştım çünkü ben beyaz bir popstarım’ şeklinde gösterebileceğinizi biliyorum. Ama istatistikleri biliyorum. Dünyada neler olduğunu biliyorum. Ama dürüst olmak gerekirse, MTV’nin bunu özellikle yaptığını düşünmüyorum.

Alıntı
Alyssa.
Admin
Admin
Alyssa.

MesajKonu: Geri: Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok   Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 6:06 pm

Paylaşım için teşekkürler.
https://gokyuzuforum.yetkin-forum.com
Wendy
Admin
Admin
Wendy

MesajKonu: Geri: Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok   Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok EmptyPaz Ağus. 30, 2015 11:46 am

paylaşım için teşekkürler
MRs.O`Brien
Özel Üye
Özel Üye
MRs.O`Brien

MesajKonu: Geri: Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok   Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok EmptyPaz Ağus. 30, 2015 4:54 pm

Nicki severim ama çok atarlı, bunun ırkçılıkla bir alakası yok,Beyonce da onun gibi ama kadın çok başarılı. Bence Başarının ten rengiyle,ırkla alakası yok,saol paylaşım için xx

Miley Cyrus’ın, Nicki Minaj’ın VMA Tweetlerine Saygısı Yok
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Miley Cyrus - Cyrus Skies
» Miley Cyrus - SMS
» Madonna - Bitch I'm Madonna (feat. Nicki Minaj)