Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 30/08/15 Yaş : 26 Nerden : Another Love
Konu: Madonna - Bitch I'm Madonna (feat. Nicki Minaj) Paz Ağus. 30, 2015 9:22 pm
Oooohohohoh Oooohohohoh (You're gonna love this) Oooohohohoh (You can't touch this) Oooohohohoh (Cause I'm a bad bitch)
Oooohhhohohoh Buna bayılacaksın Oooohohohohoh Buna dokunamayacaksın Oooohohohohoh Çünkü ben kötü bir kaltağım
We hit the elevator right up to the rooftop The bass is pumping, make me wanna screw the top off Yeah, we'll be drinking and nobody's gonna stop us And we'll be kissing anybody that's around us
Asansörle çatıya kadar çıktık Bass pompalıyor, beni mahvetmek ve sonlandırmak istiyorsun Evet, içiyor olacağız ve kimse bizi durduramayacak Ve öpüşüyor olacağız,kimse etrafımızda olmayacak
I just wanna have fun tonight (Blow up this sh*t tonight) Pull me under the flashing light Ohh-ohh-ohh-ohh Let me blow up this house tonight (Gonna blow up!) Sadece bu gece eğlenmek istiyorum Bu b*kları bu gece havaya uçur Flaşların altından çekin beni Evi bu gece havaya uçurmama izin verin Havaya uçuracağım
We go hard or we go home We gon do this all night long We get freaky if you want Na-na-na-na-na Bitch I'm Madonna
Eğleneceğiz ya da eve gideceğiz Bütün gece bunları yapacağız Eğer istiyorsan garipleşeceğiz Na-na-na Kaltak,ben Madonna'yım
We're jumping in the pool and swimming with our clothes on I poured a beer into my shoe and got my freak on The neighbors pissed and says he's gonna call the Five-O If they show up then we are gonna give a good Show
Havuza atlayacağız ve kıyafetlerimizle yüzeceğiz Ayakkabımın içine bira döktüm ve üzerimde bir ucubem var Komşular kızdı ve onun polisi arayacağını söyledi Eğer gelirlerse onlara güzel bir gösteri vereceğiz
Who do you think you are? You can't mess with this lucky star Ohh ohh ohh ohh Who do you think you are!?
Sen kim olduğunu sanıyorsun? Bu şanslı yıldızla bozamazsın Ooh ooh ooh ooh Sen kim olduğunu sanıyorsun?!
Hold up with my nose up And that rose up in that thang up I'm froze up, but my stove up Cause he eatin' like it's his dinner I run sh*t, I don't fall back Cause I'm on track, I'm a sprinter I'm bossed up, I got em awestruck It's not a toss up, I'm the winner
Burnumu havada tutun Ve şu durumda o yükseldi Buz tuttum fakat sobam yükseliyor Çünkü bu onun akşam yemeğiymiş gibi yiyiyor Ben bir b*k işletiyorum ve geri düşmeyeceğim Çünkü rotadayım ve ben bir koşucuyum Emirler yağdırdım ve onları dehşete düşürdüm Bu şansa bırakılmadı,ben kazananım
Beep-beep, bitch move ‘Fore I bang bang with that Uz That's Miu Miu on my shoes Ain't got a thing left for me to prove It's that bottle service all night It's that go hard or go home zone, bitch I'm Madonna, these hoes know
Bip,bip,kaltak hareket et Ben ustaca vurmadan önce Ayakkabımın üzeride ki Miu Miu Bana kanıtlamak için bir şeyin kalmadı Bu şişe servisi bütün gece olacak Eğleneceğiz ya da eve gideceğiz kaltak Ben Madonna'yım,bu kadınlar biliyor