Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Merhaba! Dur dur, hemen kapatma! Forumumuza üye olman gerekiyor, evet sana ihtiyacımız var. Yalnıız, aktivasyon gerek... Eh, ona da üşenmezsin değil mi ? Hadi bekliyorum ben üye ol butonuna tıkla, yalnızca 5 dakikada üye olacaksın^^. Hadii.
Gökyüzü Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?

+4
ByBugra
Toru
Alyssa.
Eirene
8 posters

Gökyüzü Forum'u nasıl buluyorsunuz?
Beğenmedim.
Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_lcap0%Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Tasarımı geliştirilirse daha güzel olur.
Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_lcap38%Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_rcap
 38% [ 3 ]
Üye sayısı ve paylaşımlar çoğalırsa daha güzel olur.
Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_lcap50%Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_rcap
 50% [ 4 ]
Çok beğendim, böyle iyi.
Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_lcap12%Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Vote_rcap
 12% [ 1 ]
Toplam Oylar : 8

Back

YazarMesaj
Eirene
Özel Üye
Özel Üye
Eirene

Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? Empty
MesajKonu: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 12:10 am

Gökyüzü Forum'u nasıl buluyorsunuz?

-Beğenmedim.
-Tasarımı geliştirilirse daha güzel olur.
-Üye sayısı ve paylaşımlar çoğalırsa daha güzel olur.
-Çok beğendim, böyle iyi.
Alyssa.
Admin
Admin
Alyssa.

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 10:21 am

Benim cevabım b şıkkı Smile
https://gokyuzuforum.yetkin-forum.com
Toru
Admin
Admin
Toru

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 12:54 pm

Üye sayısı ve paylaşımlar çoğalırsa daha güzel olur.Tasarımında bir sorun yok gibi  Very Happy
ByBugra
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 1:24 pm

Tasarım cok kotu ya Neutral
Eirene
Özel Üye
Özel Üye
Eirene

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 1:37 pm

Ben tasarımı pek takmam, bu aşamada tasarım iyi bile denebilir Smile
Üye sayısı ve paylaşımlar gerçekten önemli. Artırabilirsek ikisini hem google sonuçlarında yükselebiliriz, hem de bilinen bir forum oluruz Smile
Toru
Admin
Admin
Toru

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 2:28 pm

Açıkçası benim kişisel hedefim kendi çevremizi buraya aktarmak yani biz zaten başka bir forumdan buraya taşındık diyebiliriz.Yabancıları çağırmadan önce kendi etrafımızı toplarsak (tabii buna senin çevren de dahil) gelecek misafirlerin gözüne daha sıcak bi ortam gibi görünebilir.Ve biraz daha genç kitlelere hitap eden bi forum olursa daha eğlenceli olur gibi şahsen ben +18 in buraya gelmesine pek sıcak bakmıyorum.İlgin için teşekkür ederiz bu arada Very Happy
Alyssa.
Admin
Admin
Alyssa.

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 2:31 pm

Toru demiş ki:
Açıkçası benim kişisel hedefim kendi çevremizi buraya aktarmak yani biz zaten başka bir forumdan buraya taşındık diyebiliriz.Yabancıları çağırmadan önce kendi etrafımızı toplarsak (tabii buna senin çevren de dahil) gelecek misafirlerin gözüne daha sıcak bi ortam gibi görünebilir.Ve biraz daha genç kitlelere hitap eden bi forum olursa daha eğlenceli olur gibi şahsen ben +18 in buraya gelmesine pek sıcak bakmıyorum.İlgin için teşekkür ederiz bu arada Very Happy
Irmak çok doğru söylemiş.
https://gokyuzuforum.yetkin-forum.com
Akiha
Super Moderator
Super Moderator
Akiha

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 4:16 pm

tasarımı geliştirilirse daha güzel olur
Asminâ
Moderatör
Moderatör
Asminâ

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyC.tesi Ağus. 29, 2015 8:50 pm

Üye sayısı ve paylaşımlar çoğalırsa daha güzel olur
Wendy
Admin
Admin
Wendy

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyPaz Ağus. 30, 2015 11:48 am

Üye sayımız ve paylaşımlarımız çoğalırsa çok daha güzel olacağına inanıyorum ^-^
MRs.O`Brien
Özel Üye
Özel Üye
MRs.O`Brien

MesajKonu: Geri: Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?   Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz? EmptyPaz Ağus. 30, 2015 5:01 pm

Çok beğendim, böyle iyi.

Gökyüzü Forum'u Nasıl Buluyorsunuz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Saç Tipiniz Nasıl?
» İmzaya, konuya nasıl resim, video ekliyoruz ?